Bedrijven
Wil je elektrisch rijden? Neem eens een kijkje bij Volvo dealer Rutten!

Wil je elektrisch rijden? Neem eens een kijkje bij Volvo dealer Rutten!

Natuurlijk, iedereen wil tegenwoordig elektrisch rijden. Het is beter voor het milieu en je bespaart geld op brandstofkosten. Maar voordat je de sprong maakt naar een elektrische auto, moet je er eerst achter komen welke soort elektrische auto het beste bij jou past.

Er zijn twee hoofdtypen elektrische auto’s: batterij-elektrische voertuigen (BEV’s) en plug-in hybride elektrische voertuigen (PHEV’s). BEV’s hebben een grotere batterij en kunnen daardoor langer rijden op één lading. PHEV’s hebben een kleinere batterij, maar ze kunnen ook brandstof gebruiken wanneer de batterij leeg is.

Als je besluit om een BEV te kopen, moet je er rekening mee houden dat je regelmatig moet stoppen om op te laden. Dit kan soms lastig zijn, vooral als je langere afstanden moet rijden. PHEV’s zijn beter in dat opzicht, omdat ze ook brandstof kunnen gebruiken.

Volvo is een van de grootste automerken ter wereld en heeft een uitgebreid aanbod aan elektrische auto’s. Als je op zoek bent naar een nieuwe elektrische auto, is Volvo dealer Rutten de plek om te zijn! Rutten heeft veel ervaring met Volvo’s en kan je helpen de beste auto te vinden die bij jou past.

Auto opladen

Auto leeg?  Geen probleem! Volvo heeft een netwerk van laadstations in heel Nederland, dus je kunt altijd bij een station stoppen om op te laden. Volvo dealer Rutten kan je ook helpen met het vinden van het dichtstbijzijnde laadstation. Als je nog steeds twijfelt of een elektrische auto iets voor jou is, kun je altijd een proefrit maken bij Volvo dealer Rutten.