With kind regards

De Nederlandse taal is aan het verengelsen, maar dit betekent nog niet dat we experts zijn op het gebied van de Engelse taal. Als we in contact komen met andere Engelse bedrijven is het wel handig dat je zakelijk Engels schrijvenkan. Dit maakt de communicatie tussen jou en je mede collega’s en partners wel wat gemakkelijker.

Hoe gaat de taaltraining in zijn werk?

Tijdens de training zal de focus op de voorbeeldteksten liggen die door jou en de mede deelnemers geschreven zijn. Daarnaast zullen er tussen de theorie door schrijfoefeningen gedaan worden. Bij iedere schrijfoefening krijg je feedback van de trainer die je verder op weg helpt en je tips en handvatten kan geven bij het schrijven van zakelijke teksten.

Dit kan je verwachten

Voordat je met deze training kan beginnen is er nog een cruciale instapvoorwaarde. De instapvoorwaarde is dat je op het moment van inschrijven over een B1 Engels niveau beheerst. Wij hanteren de Europese norm als het gaat om beheersing van de Engelse taal. Mocht je dit niet nog niet bezitten raden wij aan om eerst een Engelse training te volgen voordat je je inschrijft voor deze cursus.

Als je deze training volgt ben je aan het eind helemaal voorbereid op het schriftelijk communiceren in het Engels. Na afloop zal je een digitaal bewijs ontvangen dat je de training hebt voltooid.