Bedrijven
Kun je een alarmsysteem met meldkamer koppelen?

Kun je een alarmsysteem met meldkamer koppelen?

Veiligheid staat boven alles! Ongeacht waar jij je op dat moment bevindt, je verwacht een veilig gevoel te hebben toch? Helemaal wanneer jij als ondernemer zijnde jouw eigen winkel of kantoor wilt beschermen tegen ongewenste gasten. Het risico is zeer groot dat een inbreker zijn weg naar binnen weet te realiseren. Om diegene op heterdaad te kunnen betrappen zou je een alarmsysteem met meldkamer kunnen koppelen.

Mocht het zo zijn dat het alarm geactiveerd wordt, dan zal er direct een melding naar de meldkamer gestuurd worden. Vervolgens zullen zij de hulpdiensten erop af sturen om diegene op heterdaad te kunnen betrappen. Door een stil alarm te installeren zal je iemand eerder kunnen betrappen en aanhouden.

De kosten voor een installatie

Het is tevens te begrijpen dat er kosten aan verbonden zit om een alarmsysteem met meldkamer te koppelen. Echter betekent het wel direct dat jouw pand een stuk beter wordt beveiligd. Het is dan wel zo dat ieder pand zijn eigen indeling heeft. Ook voor een geschikt systeem is dit goed om te weten alvorens er een prijs genoemd wordt. Schakel dus Brinkman in wanneer jij op een veilige en eenvoudige manier jouw pand wilt beschermen tegen ongewenste gasten.

Brinkman is een erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf die graag staat voor meer veiligheid. Wacht daarom niet langer en schakel vandaag nog de hulp in van hun!