Bedrijven
Scooteronderdelen

Scooteronderdelen

M2trading is dé specialist op het gebied van goedkope, nieuwe, scooter onderdelen en accessoires. We hebben alles als het gaat om de styling van je scooter, scooter tuning/opvoeren en het afvoeren van je scooter. Daarnaast leveren we originele onderdelen voor vele scooters, handig als je simpelweg een nieuw onderdeel nodig hebt en niet teveel wil betalen. In de shop hebben we verschillende categorieën scooter parts zoals scooter uitlaat, scooter banden, scooter cilinders, scooter kappen, scooter krukassen, scooter koppelingen, vario’s en meer!

M2trading heeft een team met eigen ervaringen met vele scooters, brommers en onderdelen. Op onze online webshop met duizenden scooteronderdelen is er altijd een ruime keuze, kan je iets niet vinden dan staat onze klantenservice voor je klaar.

Verschillende scooteronderdelen

Framedelen

Bij een scooter onderdelen shop zijn de onderdelen vaak in categorieën gedeeld. Framedelen zijn onderdelen die aan het frame vastzitten. Denk hierbij aan een achterbrug, oppakbeugel, stuur, contactslot, kappen, een gashandel of remdelen.

Motordelen

Motordelen zijn onderdelen welke met het motorblok te maken hebben. Denk hierbij aan de bougie, de carburateur, lagers, krukas, tankwielen, poulies, snaren, cilinder, zuiger, de koppeling en de uitlaat.

Elektrische delen

De elektrische delen bij een scooter zijn onderdelen die met elektriciteit te maken hebben zoals je accu, de verlichting, de ontsteking, de claxon en ook een toerenbegrenzer.

Accessoires

Ook accessoires vallen onder scooter onderdelen. Wil je een scooter customizen dan kan dat met accessoires. Vaak kom je originele en imitatie onderdelen tegen. Origineel heeft altijd een perfecte pasvorm maar kost daarentegen ook een stuk meer. Imitatie is een stuk voordeliger geprijsd en in veel gevallen lever je ook iets in op kwaliteit. De keuze die je maakt zal in veel gevallen van je budget afhangen.

Een windscherm, een bagagedrager, een alarm, een slot, een helm en ook een telefoon oplader valt onder accessoires. Heb je zelf handig dan kun je de meeste dingen zelf monteren. Bij veel bedrijven kun je ook de spullen laten monteren tegen werkplaatstarief